Omenat kanelilla ja sokerilla

Pikaista ja hyvää.

Ainekset

  • Yhdelle

Raaka-aineet

  • 1 omena, kuorittu ja viipaloitu
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • voita
  • vaniljajäätelöä tarjoiluun

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylälämmöllä. Laita viipaloitu omena pieneen, voideltuun vuokaan tai uuninkestävälle lautaselle. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele omenoille. Höylää päälle pari voiviipaletta.

2. Laita vuoka korkealle uuniin kunnes voi on sulanut ja omenat pehmenneet. Ota uunista, laita päälle nokare jäätelöä ja syö heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!