Reseptin tarjoaa:
Kääretortusta saat juhlavamman, kun teet tortulle makean suklaakuorrutuksen. Juhlia varten ohjeella voi tehdä myös ison kakun. Leivo 3 torttupohjaa, tee kolminkertainen täyte ja tee kerroksista iso levy-täytekakku
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään, lisää muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-asteessa uunin keskitasolla 7-10 min.
Kumoa kypsä torttupohja toiselle leivinpaperille, jolle on ripoteltu hieman sokeria. Anna jäähtyä.
Sulata suklaa varovaisesti (vesihaude tai mikro). Anna hieman jäähtyä ja sekoita se tuorejuustoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto-suklaaseokseen ensin kermavaahto ja sen jälkeen valkuaisvaahto.
Keitä raparperi kuorittuina pieninä paloina pienessä tilkassa vettä. Levitä torttulevylle keitetyt raparperipalat liemineen, sillä ne kostuttavat torttua (tai marjat) ja sen päälle suklaaseos. Rullaa tiukasti kääretortuksi ja jätä saumakohta alaspäin.
VINKKI: Halutessasi kuorruta torttu suklaalla (sulata suklaa tilkassa kermaa), koristele suklaalastuin.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy