- Valmista piña colada -täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likomaan. Vatkaa jääkaappikylmä kookosmaito vaahdoksi. Mausta sokerilla.
- Hienonna ananaspaloja hieman ja ota talteen 1 dl ananasmehua. Kuumena mehu kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatelehdistä liotusvedet ja sulata ne kuuman mehun joukkoon.
- Sekoita kulhossa maitorahkan joukkoon liivatemehu ja hienonnetut ananaspalat. Yhdistä varovasti joukkoon kookosvaahto.
- Vuoraa noin 3 litran kulho tuorekelmulla ja asettele kääretorttuviipaleet tiiviisti kulhoon. Kaada täyte keskelle ja tasoita pinta kääretorttuviipaleiden tasolle.
- Annan kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Kumoa tarjottimelle ennen tarjoilua. Koristele vielä halutessasi.

Makuja
Cha Cha Charlotte – helppo Käärijä-kakku kaupan valmiista kääretortusta

Julkaistu 28.04.2023 13:19
Kehittelimme Euroviisuedustaja Käärijän kunniaksi Cha Cha Charlotte -kakun. Käärijä-kakku valmistuu helposti kaupan kääretortusta ja täytteessä maistuu tietysti piña colada. Charlotte-kakusta inspiraationsa saanut kakku kruunaa viisukevään!
- Kokonaisvalmistusaika: 500 min
- Aktiivinen aika: 20 min
Ainekset
- 2 kpl kaupan kääretorttua (esim. Dan Cake Prinsessakääretorttu 350 g)
Piña colada -täyte
- 8 liivatelehteä + kylmää vettä
- 400 g kookosmaitoa (jääkaappikylmää)
- n. 1 dl sokeria
- n.1tl vaniljasokeria
- 3 prk ananaspaloja ananastäysmehussa
- 1 dl ananasmehua säilykepurkista
- 500 g maitorahkaa