- Valmista piña colada -täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likomaan. Vatkaa jääkaappikylmä kookosmaito vaahdoksi. Mausta sokerilla.
- Hienonna ananaspaloja hieman ja ota talteen 1 dl ananasmehua. Kuumena mehu kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatelehdistä liotusvedet ja sulata ne kuuman mehun joukkoon.
- Sekoita kulhossa maitorahkan joukkoon liivatemehu ja hienonnetut ananaspalat. Yhdistä varovasti joukkoon kookosvaahto.
- Vuoraa noin 3 litran kulho tuorekelmulla ja asettele kääretorttuviipaleet tiiviisti kulhoon. Kaada täyte keskelle ja tasoita pinta kääretorttuviipaleiden tasolle.
- Annan kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Kumoa tarjottimelle ennen tarjoilua. Koristele vielä halutessasi.