1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori perunat ja sipulit. Halkaise sipulit kahtia. Ruskista perunoita ja sipuleita öljyssä ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa 20 minuuttia. Kalttaa tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi. Silppua lehtipersiljat.
2. Kuori ja hienonna salottisipulit hienoksi ja kuullota voissa. Kaada päälle viini ja keitä, niin että nesteestä on 1/3 jäljellä. Purista sitruunasta mehu. Tipauta voita nokare kerrallaan kastikkeeseen koko ajan vatkaten. Vuorottele voita ja sitruunamehua, kunnes kastike on sileää ja kiiltävää. Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi. Mausta suolalla ja valkopippurilla myllystä.
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet. Puhdista filee, paina siihen syviä viiltoja veitsellä ja työnnä viiltoihin valkosipulia. Hiero fileen pintaan suolaa ja pippuria ja ruskista voissa ympäriinsä. Siirrä uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on 61-63 astetta (rosa) tai 70 astetta (medium). Anna lihan vetäytyä 10 minuuttia ennen viipalointia. Laita tomaatit ja persiljasilppu perunapedille ja nostele fileeviipaleet niiden päälle. Valuta kaiken ylle voikastiketta.