Porsaan- ja häränfileekääryleet juurespaistoksen kera

Herkullisen höyryävät lihakääryleet maistellaan juuresten kanssa.

Ainekset

  • 300 g porsaan sisäfileetä
  • 300 g härän ulkofileetä
  • pala salaattijuustoa
  • tilkka oliiviöljyä
  • tilkka balsamicoa

Juurespaistos

  • 1 nauris
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 30 g voita
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • kapriksia

Valmistusohje

Leikkaa possusta tasakokoisia pihvejä ja viipaloi salaattijuusto. Nuiji lihapalat ohuiksi pihveiksi ja asettele ohuita juustoviipaleita niiden päälle.

Leikkaa häränfileestä parin sentin paksuisia tankoja ja aseta possunpihvin päälle. Rullaa niin, että häränliha jää kokonaan possunpihvin sisään. Sulje kääryle hammastikulla ja paista oliiviöljyssä niin, että sisällä oleva häränliha jää hiukan punaiseksi. Pirskota lopuksi hiukan viinietikkaa kääryleen kosyukkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!