Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaan- ja häränfileekääryleet juurespaistoksen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullisen höyryävät lihakääryleet maistellaan juuresten kanssa.

Ainekset

  • 300 g porsaan sisäfileetä
  • 300 g härän ulkofileetä
  • pala salaattijuustoa
  • tilkka oliiviöljyä
  • tilkka balsamicoa

Juurespaistos

  • 1 nauris
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 30 g voita
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • kapriksia

Valmistusohje

Leikkaa possusta tasakokoisia pihvejä ja viipaloi salaattijuusto. Nuiji lihapalat ohuiksi pihveiksi ja asettele ohuita juustoviipaleita niiden päälle.

Leikkaa häränfileestä parin sentin paksuisia tankoja ja aseta possunpihvin päälle. Rullaa niin, että häränliha jää kokonaan possunpihvin sisään. Sulje kääryle hammastikulla ja paista oliiviöljyssä niin, että sisällä oleva häränliha jää hiukan punaiseksi. Pirskota lopuksi hiukan viinietikkaa kääryleen kosyukkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Häränfilee