1. Pistele neulalla kateenkorvaa niihin kohtiin, joihin on kertynyt verta ja huuhtele kylmällä, juoksevalla vedellä. Jätä kateenkorva kulhossa juoksevan kylmän veden alle noin tunniksi, kunnes kulhosta virtaava vesi on täysin kirkasta. Kiehauta kasarissa 4 dl vettä ja ½ rkl suolaa, nosta kateenkorva kiehuvaan veteen ja ryöppää sitä 3 minuuttia. Nosta liha keitinvedestä ja huuhtele kylmässä vedessä. Poista kateenkorvasta kaikki näkyvät suonet ja kalvot ja leikkaa se sentin vahvuisiksi viipaleiksi.
2. Sinappikastike: Kuori salottisipulit ja silppua ne hienoksi. Kuullota silppua oliiviöljyssä, ota kasari liedeltä ja sekoita joukkoon 1 rkl vehnäjauhoa. Nosta takaisin liedelle ja kaada vähitellen seokseen lihaliemi koko ajan hämmentäen. Mausta suolalla, pippurilla ja balsamicolla ja anna porista hetken aikaa. Siivilöi kastike, lisää sinappi ja Pernod ja kuumenna kastike kiehuvaksi ennen tarjoilua.
3. Jauhota kateenkorvaviipaleet, paista ne voissa kauniin ruskeiksi, suolaa ja pippuroi. Keitä uutta vettä ja suolaa, ryöppää savoijinkaalinlehtiä puoli minuuttia, huuhtaise ne nopeasti kylmällä vedellä ja aseta yksi lehti jokaiselle neljälle lämmitetylle lautaselle. Jaa kateenkorvaviipaleet kaalinlehdille ja tarjoile sinappikastikkeen kanssa.