1. Osso buco: Kaada hieman vehnäjauhoja lautaselle ja paneroi lihaviipaleet. Paista viipaleet öljyssä ja laita pataan. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja porkkanat. Lisää ne pataan kun kaikki liha on ruskistettu. Lisää viini, tomaattimurska ja tomaattipyree. Määrä riippuu kattilan koosta, mutta lihojen tulee peittyä – lisää vettä tarvittaessa. Peitä kannella, kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla miedolla lämmöllä 1-2 tuntia lihaviipaleiden paksuudesta ja mureudesta riippuen. Sekoittele puulusikalla välillä pohjia myöten, jottei pata pala pohjaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Risotto: Hienonna sipuli ja anna sen hitaasti hikoilla voissa. Lisää riisi ja sahrami ja sekoittele pari minuuttia. Kaada sitten mukaan liemi vähän kerrallaan. Risottoa sekoitellaan mieluiten koko ajan, ja edellisen liemitilkan tulee olla imeytynyt lähes täysin, ennen kuin lisäät lientä. Jos haluat, voit lisätä 1-1 ½ dl valkoviiniä. Risotto valmistuu 18-20 minuutissa, eikä riisi välttämättä vaadi kaikkea lientä. Riisin tulee olla pehmeää ja kermaista, mutta hieman napakkaa. Mausta vastaraastetulla parmesaanijuustolla, suolalla ja pippurilla.
3. Gremolata: Pese sitruuna ja raasta kuoren keltainen osa. Kuori ja hienonna valkosipulit, hienonna persilja. Sekoita sitruunankuori, valkosipuli ja persilja. Gremolata antaa osso bucolle ihanaa lisäväriä ja -makua.