1. Laita liha ahtaaseen kattilaan puhdistettujen ja pilkottujen sipulien, porkkanoiden ja sellerin kanssa. Lisää kattilaan viini ja öljy sekä sen verran vettä, että liha peittyy. Lisää suola ja pippurit ja keitä lihaa noin tunti miedolla lämmöllä.
2. Nosta paisti liemestä. Kaada liemi ja kasvikset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja soseuta. Kaada soseliemi kattilaan ja nosta paisti takaisin siihen ja anna sen jäähtyä. Ota paisti liemestä vasta kun se on jäähtynyt kokonaan. Keitä lientä kokoon ja käytä sitä kastikkeessa.
3. Valuta tonnikalat. Muussaa tonnikalat ja sardellit sileäksi tahnaksi koneella. Lisää majoneesi ja sekoita se parilla kytkimen painalluksella, ohenna mahdollisesti keitinliemellä tarvittaessa. Lisää sitruunamehu ja kaprikset ja sekoita alimmalla nopeudella, maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja valuta kastiketta päälle. Koristele rucolanlehdillä.