1. Pistele neulalla kateenkorvia sieltä, minne on kerääntynyt verta. Huuhtele juoksevan veden alla tunti tai kunnes vesi on kirkasta. Kiehauta vesi ja suola, laita kateenkorvat kattilaan ja ryöppää 3 minuuttia. Nosta kattilasta ja huuhtele kylmällä vedellä. Puhdista kateenkorvista näkyvät suonet ja kalvot ja leikkaa sentin viipaleiksi.
2. Puhdista pinaatti ja leikkaa pois paksut lehtiruodit. Ryöppää vähäsuolaisessa vedessä. Puhdista ja huuhtele purjo ja viipaloi se ohuelti. Kuullota purjoviipaleita voissa, lisää kerma ja keitä kypsäksi, suolaa ja pippuroi.
3. Leivitä kateenkorvaviipaleet jauhoissa, paista viipaleet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Jaa pinaatti ja purjo lämpimille lautasille ja nosta kateenkorvasiivut päälle. Tarjoile heti.