Julkaistu
Nopea pizza valmistuu paistinpannulla ilman hiivaa ja uunia! Testaa Ari Paksuniemen helppo resepti.
Ainekset
- 150 g pizzajauhoja (vehnäjauhoja)
- 1 tl suolaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 150 g maustamatonta jogurttia esim. turkkilaista
Täytteet
- Oman maun mukaan
Valmistusohje
Viiden minuutin pizza valmistuu näin:
- Sekoita kuivat ainekset kulhossa yhteen. Lisää jogurtti ja sekoita lastalla tai käsin. Ota taikina laudalle jossa vähän jauhoja ja vaivaa taikina niin että se ei tartu enää käsiin. Kauli taikina pannulle sopivaksi.
- Lämmitä pannu kuumaksi ja lorauta oliiviöljyä. Sivele öljy kauttaaltaan pannun pohjalle. Laita sopivan kokoiseksi kaulittu pizzataikina pannulle ja anna olla siinä pari minuuttia. Kun taikina irtoaa pannusta, sen voi kääntää ympäri.
- Lisää taikinan päälle haluamasi täytteet, alkaen tomaattipyreestä ja juustosta. Laita kansi päälle ja anna kypsyä hetki. Kun juusto on sulanut, pizza on valmis.
Resepti ja kuva: Aapeen KasAri, Ari Paksuniemi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa