Viili
Julkaistu
Itse valmistettu viili on paitsi herkullista, sen valmistus on myös lapsista hauskaa. Voit halutessasi maustaa seosta elintarvikearomeilla.
1 annos
- 1 rkl viiliä
- 2 dl punaista maitoa
Valmistusohje
Laita ruokalusikallinen viiliä jälkiruokakulhon pohjalle.
Kaada päälle maitoa.
Laita kelmu päälle ja pidä huoneenlämmössä vuorokausi.
Siirrä jääkaappiin ja tarjoa kylmänä kanelisokerin tai marjojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka