Ranskalainen herkkusienisalaatti

Maukas salaatti jonka voi syödä sellaisenaan, leivän kera, tai lisukkeena liharuoalle.

Kahdelle

  • 200-300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
  • 1 rasia vihanneskrassia, hienonnettuna
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna

Kastike

  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 1 tl viinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita sienet ja yrtit vadilla. Sekoita kastike ja kaada salaatille. Tarjoile vaalean leivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.