Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Aurinkoinen ananassalsa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ananassalsa maistuu parhaiten tacojen ja tortillojen höysteenä.

Ainekset

  • 2 sipulia
  • öljyä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 140 g ananasmurskaa
  • 1 maustekurkku kuutioina
  • 2 rkl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 2 dl vettä
  • 0,5 dl makeaa chilikastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Hienonna sipulit ja hauduta läpikuultavaksi öljyssä. Lisää muut aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Tarjoa grillattujen kasvisten lisukkeena, tacojen ja tortillojen höysteenä.

Tuoreimmat aiheesta

Salsa