Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linssisalaatti sitruunan ja persiljan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä salaatti on erinomainen lisä mille aterialle tahansa. Kun mielikuvitusta ei tunnu riittävän, tee arkipäivällisestäsi suloisempi salaatin avulla. Salaatti sopii hyvin myös seisovaan pöytään.

Kuudelle

  • 4 dl keitettyjä linssejä
  • 1 hienoksi suikaloitu ryvässipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • puolen sitruunan mehu
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 dl persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu suolan ja pippurin kera kastikkeeksi.

2. Hienonna ryvässipuli. Sekoita sipuli ja kastike keitettyihin linsseihin.

3. Hienonna persilja karkeasti ja ripottele linssisalaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Linssisalaatti