Linssisalaatti sitruunan ja persiljan kera
Tämä salaatti on erinomainen lisä mille aterialle tahansa. Kun mielikuvitusta ei tunnu riittävän, tee arkipäivällisestäsi suloisempi salaatin avulla. Salaatti sopii hyvin myös seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kuudelle
- 4 dl keitettyjä linssejä
- 1 hienoksi suikaloitu ryvässipuli
- 2 rkl oliiviöljyä
- puolen sitruunan mehu
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu suolan ja pippurin kera kastikkeeksi.
2. Hienonna ryvässipuli. Sekoita sipuli ja kastike keitettyihin linsseihin.
3. Hienonna persilja karkeasti ja ripottele linssisalaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka