Brittimies pillastui huonosta palvelusta – toi panssarivaunun kaupan eteen

Asiakas otti kovat keinot käyttöön Englannissa.

Englantilainen Paul Gibbons, 63, on tyytymätön kalliin keittiönsä asennukseen. Niin tyytymätön, että hän parkkeerautti panssarivaunun Wickes-ketjun liikkeen eteen Basingstokessa eteläisessä Englannissa.

Gibbonsin mukaan 25 000 puntaa maksaneen keittiön asennus oli jopa hengenvaarallinen. Hän luetteli virheiksi vajavaisen paloturvallisuuden, altaan alta löytyneen homeen ja huonosti yhteensopivan osat. Yhden kaapin Gibbons kertoi pudonneen melkein hänen koiransa päälle.

Protestiksi Gibbons lainasi kaveriltaan vuoden 1965 Abbot-tankin, jonka hän toi liikkeen pihaan joulunpyhien jälkeen. Tempullaan Gibbons halusi huomiota asialleen, joka koskee muitakin kuin häntä itseään.

Kieltäytyi korvauksesta

Wickesistä kerrotaan yrityksen tarjonneen uudelleenasennusta ja korvausta Gibbonsille hänen ostamastaan keittiöstä, mutta hän oli kieltäytynyt ottamasta niitä vastaan. Yritys ei ole tyytyväinen tapaan, jolla Gibbons hoiti asiaa.

Liike jätti tammikuun lopussa tankin kylkeen huomautuksen, jossa se totesi sen olevan tieliikennekelvoton ja vaati sen siirtämistä 14 vuorokauden kuluessa. 

Panssarivaunu oli paikallaan aina tiistaihin 6. helmikuuta asti, jolloin Gibbons siirrätti sen pois. Luvat olivat hänen mukaansa kunnossa, mutta tankin omistaja halusi siirtää sen turvallisuussyistä.

Katso artikkelin videolta, kuinka mies perustelee näyttävää tempaustaan.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat