Chilisiskonmakkarat ja omenasambal 5.3.2001

Toimittaja Ari Malmberg

noin 600 g siskonmakkaroita
1 rkl öljyä chiliä
1 tlk tomaattimurskaa (sokeria ja suolaa)

1. Laita öljy paistinpannulle ja lisää chili.
2. Puristele siskonmakkarat sormenpään kokoisiksi palloiksi pannulle.
3. Pane paistinpnnu kuumenemaan ja paista siskonmakkarat kypsiksi.
4. Lisää tomaattimurska, mausta sokerilla ja suolalla.
5. Kiehauta ja tarjoa omenasambalin ja keitetyn riisin kanssa.

Omenasambal


2 sitruunan mehu
4 vihreää omenaa
2 valkosipulin kynttä
2 vihreää chiliä
sokeria

1. Pane sitruunan mehu kulhoon.
2. Kuori omenat ja raasta ne kulhoon. Sekoittele aina välillä, jotta omenat eivät tummu.
3. Hienonna valkosipuli ja chilit, lisää ne omena-sitruunaseokseen ja mausta sokerilla.

Lue myös:

    Uusimmat