Jos kaipaat vaihtelua viikonlopun herkkuihin, kokeile Sivumaku-blogaaja Jani Kinnusen possu-empanada -reseptiä.
Makuja-sivustolla Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen on viime aikoina perehtynyt espanjalaisen keittiön saloihin. Tällä kertaa Janin keittiössä valmistui herkullinen espanjalainen juhlapiirakka.
– On hassua, että Suomeen perustettu espanjalainen ravintola tarkoitti ennen ja usein vielä nykyäänkin pihvipaikkaa. Lukuisia resepti- ja ruokakulttuuriopuksia läpikahlanneena olen törmännyt vain pariin pihvireseptiin. Typerien härkätaistelujen maa on merellisten herkkujen lisäksi vahvasti myös porsaanlihaan nojaava. Ihan kuten Italiakin. Tässä herkullisen mehevä ja lihaisa galicialainen empanada-piiras, jossa espanjalaiset maut tulvahtavat esiin palaa leikatessa. Sisällä possua kolmessa muodossa, Kinnunen kirjoittaa.
Katso possu-empanadan resepti Sivumaku-blogista.
(MTV3)