Näin Norjassa on uutisoitu Janne Puhakan kuolemasta

Ex-jääkiekkoilija Janne Puhakan henkirikos on noussut otsikoihin myös Norjassa. 

Henkirikos tapahtui Puhakan kotona Espoon Henttaalla sunnuntaina. Murhasta epäillään hänen norjalaista puolisoaan, 66-vuotiasta Rolf Nordmota. Tapaus on noussut otsikoihin myös Norjassa.

Näin uutisoi VG

Esimerkiksi VG-media kertoo suomalaismedioiden tietoihin nojaten, että kuusikymppisen norjalaismiehen epäillään surmanneen 29-vuotiaan Puhakan. 

– Olemme aloittaneet tutkinnan sen jälkeen, kun miestä ammuttiin Espoossa sijaitsevassa asunnossa. Epäilty on poliisin huostassa ja ase hallussamme, kertoi rikoskomisario Matti Högman VG:lle.

Poliisista ei kommentoitu VG:lle, oliko tapauksessa yhteyttä Norjaan. Lehti kertoo kuitenkin myös, että suomalaisten tiedotusvälineiden mukaan teosta epäillään Norjan kansalaista.

Högman kommentoi VG:lle, ettei pysty kommentoimaan kysymystä siitä, onko norjalaista syytetty teosta ja pidätetty tässä tapauksessa.

Högman kertoi medialle, että nyt ollaan tutkinnan alkuvaiheessa ja lisätietoja kerrotaan aikanaan.  VG-medialle kerrottiin, että poliisilla on tällä hetkellä käsitys teon motiivista, mutta että epäiltyä kuulustellaan tänään.

Dagbladetin tiedot

Myös Dagbladet ja NRK-media kertovat suomalaismedioita siteeraten, että kuusikymppistä norjalaismiestä epäillään henkirikoksesta Suomessa.

Dagbladet kertoo medialähteitä siteeraten, että naapurit soittivat hätänumeroon epäillessään väkivaltaa sunnuntai-iltana.

Dagbladetille ei kommentoitu epäillyn ja uhrin suhdetta eikä kansalaisuutta.

Poliisi ei vahvistanut NRK:lle uhrin eikä tekijän henkilöllisyyttä, mutta kertoi, että uhri on mies.

– Meillä on alustava käsitys motiivista, mutta emme ota siihen vielä kantaa, koska epäiltyä ei ole kuulusteltu, tutkinnanjohtaja Högman sanoi suomalaisille tiedotusvälineille NK:n mukaan.

Jutuissa kerrottiin myös siitä, että kuulusteluja tapauksen johdosta järjestetään tänään. Medioille korostettiin, että tutkinta on alkuvaiheessa.

Petolliset-sarja mainittu

Lehdissä kerrotaan myös Puhakan olleen osallistuja Petolliset-tv-sarjassa. Tänään kerrottiin myös, että finaalijakson esitys on toistaiseksi peruttu. 

Dagbladet kertoo jutussaan toisen kisan osallistujan, suomalaispoliitikko Fatim Diarran kirjoittaneen surunvalittelut tapahtuneen johdosta Instagram-tilillään.

– Janne. Kiitos kaikesta. Kiitos ystävyydestä, Diarra kirjoitti.

Dagbladet mainitsee myös toisen sarjan osallistujan, mentalisti Noora Karman muistaneen häntä Instagramissa

TV-osallistumisen lisäksi on mainittu myös se, miten ex-kiekkoilija kertoi homoseksuaalisuudestaan julkisuudessa muutama vuosi sitten.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat