Minea Blomqvistilla on oma stylisti

Golffari Minea Blomqvistin oma urheilu- ja vapaa-ajanvaatemallisto on tullut myyntiin. Itse hän tunnustautuu muodin suhteen ummikoksi.

– En ole ikinä ollut muoti-ihminen, vaan arvostan enemmän mukavuutta. Oma tyylini perustuu lähinnä farkkuihin ja huppareihin, Minea kuvailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hänen henkilökohtaisena stylistinaan toimii golffaripoikaystävän Roope Kakon sisko.

– Käännyn hänen puoleensa, jos tarvitsee oikeasti kiinnittää huomiota pukeutumiseensa, esimerkiksi jos menen juhliin. Myös Roopella on hyvä maku. Hän osaa ostaa minulle kivoja tuliaisia, Minea kehaisee.

Minean mallisto on myynnissä K-citymarketeissa. Hänen tärkeimmät vaatimuksensa vaatteille olivat rentous, joustavuus ja pirteät, helposti yhdisteltävät värit.

– Mallistoni sopii golfaamiseen, mutta se on tarkoitettu jokaiselle. Siskoni on 19-vuotias ja äitini 47, ja nämä vaatteet sopivat meille kaikille, hän tiivistää.

Golf News tulee CANAL+ Sport 1 ja CANAL+ Sport 2 -kanavilta. Golfin PGA Touria voit seurata Nelonen SportPro -kanavalta. Kaikki nämä kanavat hankit helposti ja kätevästiPlusTV:ltä täältä.

Lue myös:

    Uusimmat