Olympiamenussa kananpoikaa ja ohrasuurimoita

Helsinki Cateringin ravintoloissa herkutellaan olympiamenulla perjantaina 19. heinäkuuta olympialaisten 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Alkuruokana on parsakeittoa ja pääruokana tarjotaan paistettua kananpojan koipea sekä haudutettuja ohrasuurimoita mustaherukkakastikkeen ja kiillotettujen porkkanoiden kera. Aterian kruunaa vaniljajäätelö ja cocktailhedelmät. Helsinki Cateringin ravintolat toteuttavat menun oman asiakaskuntansa toiveita mukaillen.

Olympiamenun sisältö on suunniteltu 50-luvun henkeen. Niihin aikoihin suomalaisissa ravintoloissa tarjottiin usein neljän tai viiden ruokalajin aterioita. Alkuruokana oli liemi tai keitto, väliruokana kylmää lohta tai katkarapusalaattia, pääruokana lintua, kananpoikaa tai riistaa ja jälkiruokana jäätelöä sekahedelmien kera.(Mtv3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat