Olympiavoittajan mitta täyttyi surkeasta kisakylästä? Kuva hämmentävistä päiväunista leviää

Pariisissa urheilijoiden asumuksena toimiva kisakylä on kerännyt olympialaisia edeltäneistä päivistä asti runsaasti kritiikkiä. Tukalat olosuhteet vaikuttavat ajaneen urheilijoita myös kovempiin ratkaisuihin.

Milloin kritiikin kohteena on ollut kisakylän ruoka, milloin huoneiden surkea ilmastointi helteessä. Miesten sadan metrin selkäuinnin olympiakultaa ottanut Italian Thomas Ceccon veti nähtävästi tilanteesta omat, yllättävät johtopäätökset.

Melusta ja kuumuudesta valitellut Ceccon kuvattiin kisakylän ulkopuolella nukkumasta puistossa ruohikolla pyyhkeen päällä.

– On vaikeaa nukkua yöllä tai iltapäivälläkään, olympiavoittaja vaikeroi kisakylän oloista The Telegraph -lehden mukaan.

– Kylässä ei ole ilmastointia, siellä on kuuma, ruoka on pahaa. Monet urheilijat muuttavat sieltä pois tämän vuoksi. Kyse ei ole alibista tai tekosyystä. Se on todellisuus, jota monet eivät välttämättä tiedä.

Saudiarabialaisen soutajan Husein Alirezan Instagramissa julkaisemiin kuviin Cecconista ei ole saatu tarkempaa selitystä, miksi tämä on ottanut päiväunia ulkosalla. 

Ei ole myöskään tiedossa, onko kuva otettu ennen vain jälkeen Cecconin jäätyä joukkuetovereineen 4x100 metrin vapaauintiviestin finaalin ulkopuolelle.

Pariisiin on luvattu tulevan viikon alkuun jopa 28 asteen helteitä. 

Lue myös:

    Uusimmat