Ranskalainen ruokalehti: Helsingin keittiöissä liikehditään

Johtava ranskalainen ruokalehti Elle à table on julkaissut näyttävän 15-sivuisen matkareportaasin Helsingistä. Lehti esitteli parisenkymmentä klassista ravintolaa, kahvilaa tai luovaa keittiötä sekä valikoiman baareja, hotelleja ja designkauppoja.

Toimittajan mukaan Helsingissä on muutakin kiinnostavaa kuin muotoilu, keittiössä liikehditään. Ei puutu kuin "gastronominen vallankumous", niin Helsinki painisi samassa sarjassa kuin johtavat gourmet-kaupungit, kertoo ulkoministeriön mediakatsaus.

Pulla on ranskaksi pulla

Gourmet-lehti antoi myös herkulliset reseptivinkit: blinit, graavilohivoileipä, omenatorttu ja pulla. Visuaalisesti kiinnostavat ruokaohjeet opettivat, että pulla on ranskaksi pulla.

Artikkeli oli runsaasti kuvttettu: hienot trendikkäät kuvat houkuttelevat tutustumaan kaupunkiin ja loivat upean tunnelman.

Lähde: Ruokatieto

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat