Riisisalaatti ja makea punasipulivinegretti

  • 2 dl riisiä
  • 1 prk tonnikalaa
  • 1 prk maissia
  • kourallinen kapriksia
  • 3 tomaattia
  • 1 pieni kurkku
  • 1 purjo
  • Makea vinegretti:
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 3 rkl sokeria
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 ½ – 2 dl öljyä

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä. Poista tomaatista ja kurkusta malto, leikkaa pieniksi paloiksi. Leikkaa purjosta ohuita renkaita. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Valmista vinegretti sekoittamalla punasipuli, punaviinietikka ja sokeri, anna seistä hetki. Lisää joukkoon loput vinegretin ainekset. Sekoita kastike salaatin joukkoon, tarkista maku.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat