Suomi eteni MM-finaaliin trillerissä

Milla Granlund johti jatkoaikamaalillaan Suomen salibandyn nuorten MM-kisojen loppuotteluun. Suomi kukisti lauantain välierissä Tshekin maalein 3–2.

Suomi kohtaa sunnuntaina Lahden kisojen MM-finaalissa Ruotsin.

Suomi aloitti välierän Tshekkiä vastaan takellellen. Lucie Baldreichova pääsi sipaisemaan ensimmäisen erän ainoalla osumalla Tshekin maalin johtoon.

Suomella oli vaikeuksia päästä maalipaikkoihin myös toisessa erässä, kunnes Elsa Holopainen viimeisteli vapaalyönnin jälkeen 1–1-tasoituksen.

Kolmannessa erässä Holopainen vei alanurkkalaukauksella kotijoukkueen maalin johtoon, mutta Julia Fuchsova onnistui tekemään kolme minuuttia myöhemmin Tshekin tasoituksen.

Kapteeni Granlund viimeisteli voittomaalin Miisa Turusen syötöstä jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.