Testaa runsaskuituista leivontaa: Testiryhmän rekrytointi päättyi

Arjan Leivontanurkan testiryhmä kokeilee runsaskuituisia Myllyn Paras –tuotteita leivonnassa. Testiryhmän tuloksia luettavissa näiltä sivuilta maaliskuussa 2012.

Arjan Leivontanurkan testiryhmään etsittiin 30 leivonnasta innostunutta, 25–45-vuotiasta henkilöä, jotka pääsevät kokeilemaan tummien ja runsaskuituisten jauhojen sekä hiutaleiden ja leseiden käyttöä leivonnassa.

Testiryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testaajille lähetetään kotiin tuotteiden lisäksi kokoelma erilaisia suolaisia ja makeita leivontareseptejä, mutta voit myös käyttää ja kehittää omia reseptejä testituotteista. Testiryhmään osallistuvat sitoutuvat

raportoimaan tuloksista, sekä siihen, että testaajien kehittämiä omia reseptejä voidaan julkaista sekä Arjan Leivontanurkan että Myllyn Parhaan nettisivuilla.

Nämä tuotteet lähetetään testiryhmään valituille viikolla 5:

Myllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseos 500 g
Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutale 750 g
Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauho 1 kg
Reseptejä

Lue testiryhmän säännöt tästä.

Lue myös:

    Uusimmat