Urheilutähdet reagoivat Trumpin salamurhayritykseen: "Hän on sylkemässä luoteja!"

Donald Trump joutui salamurhayrityksen kohteeksi kampanjatilaisuudessaan Pennsylvaniassa. Yhdysvaltain ex-presidentille sataa tukea maan urheilutähtien suunnalta. Muun muassa UFC-tähti Conor McGregor on kommentoinut tapausta.

Trump sai ammuskelussa osuman korvaansa, joka repeytyi. Hän on kuitenkin kunnossa. FBI tutkii tapausta salamurhayrityksenä. Epäilty ampuja on tunnistettu 20-vuotiaaksi Thomas Matthew Crooksiksi. Salainen palvelu surmasi ampujan tapahtumapaikalle. Myös yksi sivullinen sai surmansa ammuskelussa. Yhden ihmisen kerrotaan loukkaantuneen kriittisesti.

Trump on saanut valtavasti tukea ympäri maailmaa. Teko on tuomittu laajasti. Myös urheilumaailman tähdet ja vaikuttajat ovat ottaneet tapaukseen kantaa. UFC-pomo Dana White, Trumpin ystävä, julkaisi välikohtauksesta kirjoituksen Instagramissa.

– Voin pahoin ja olen täysin shokissa, White aloitti.

White jakoi postauksessaan kuvan Trumpista, jossa entinen presidentti heristää nyrkkiään yleisölle verta vuotavana.

– Tämä kuva kuvastaa täydellisesti Donald Trumpia sellaisena miehenä, jona hänet tunnen. Hän on kovin ja kestävin amerikkalainen tällä planeetalla, White kirjoitti.

Vapaaottelutähti Conor McGregor toivotti Trumpille siunausta.

– 78-vuotiaan monimiljardöörin pitäisi olla jahdilla kiertämässä golfkenttiä. Hän ei ole. Hän on Pennsylvaniassa sylkemässä luoteja suustaan! Hän pyrkii presidentiksi rakkaudesta tähän maahan, McGregor kirjoitti X:ssä.

Myös UFC-ottelija Colby Covington osoitti tukensa.

– Donald Trump on maailman kovin mies. Jumala siunatkoon häntä ja hänen perhettään, Covington muotoili.

NFL-tähti Marlon Humphreyn mukaan Trump "otti luodin Amerikan puolesta".

Kaksinkertainen US Open -voittaja, Golfari Bryson DeChambeau reagoi tapaukseen.

– Väkivallalla ei ole sijaa tässä maailmassa. Rukoilen presidentti Trumpin ja hänen perheensä puolesta. 

Mediatietojen mukaan epäilty ampuja oli rekisteröitynyt republikaanipuolueen jäsen. Teon motiiveista ei tässä vaiheessa ole tietoa. 

Lue myös:

    Uusimmat