Ensimmäisenä Pohjoismaissa! K-Citymarketin kauppias teki yhden muutoksen lihatiskiinsä: "Myynti kasvoi heti sata pinnaa"
Järvenpään K-Citymarketista löytyy Pohjoismaiden ensimmäinen hybridipakkauskone, jonka ansiosta asiakkaiden ostoskoreihin päätyy entistä tuoreempaa lihaa.
Järvenpään K-Citymarket tunnetaan ympäri Suomen maailman parhaaksi tituleeratusta sushistaan, mutta harva tietää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa kauppias Markku Hautala näkee päivittäin kauppansa eteen.
Yksi hyvä esimerkki laadusta ja asiakastyytyväisyyden tärkeydestä näkyy lihatiskillä, joka on kauppiaan mukaan laitettu kokonaan uusiksi.
– Palvelulihatiskin laatu on ollut ongelma. Maanantaista keskiviikkoon ihmiset eivät oikeastaan osta lihaa tiskiltä ja se menee pilalle, Hautala pohjustaa suunnitelmaansa.
Sen sijaan, että liha pilaantuisi palvelutiskillä, Hautala päätti tuoda kauppaansa Pohjoismaiden ensimmäisen hybridipakkauskoneen
– Kaikki liha tulee meille todella tuoreena. Liha leikataan ja pakataan superhygieenisesti.
Laatu, hinta ja tuoreus kohtaavat
Oma lihaleikkaamo ja pakkauskone näkyvät asiakkaille paitsi lihan laadussa ja tuoreudessa, myös hinnassa. Yksi hyvä esimerkki tästä ovat kaupan itse pakkaamat broilerisuikaleet ja -fileet.
– Kun broileri on teurastettu, sitä ei pakata, vaan se tuodaan tänne meille. Sisään tulee supertuore broileri, jonka me pakkaamme asiakkaalle, Hautala kertoo.
Kun kauppias on etsinyt laadukkaan tuotteen ja neuvotellut siitä hyvän hinnan, asiakkaan ei tarvitse lukea lehteä ja etsiä tarjouksia, vaan he tietävät, että Järvenpään K-Citymarketissa on 20–30 edullista tuotetta joka päivä, kauppias toteaa.
– Itse pakatun lihan myynti kasvoi heti sata pinnaa, Hautala toteaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"