Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Yleinen moka pilaa parsakaalin! Samulin kypsennyskikka takaa täydellisen lopputuloksen

0:48imgKATSO VIDEO: Näin parsakaali kannattaa kypsentää.
Julkaistu 27.08.2022 09:43

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Parsakaali on nyt parhaimmillaan! Katso videolta, miten saat kypsennettyä parsakaalista täydellistä.

Parsakaali on edullinen sesonkiherkku, joka sopii ruoanlaitossa moneen. Joillain saattaa olla ennakkoluuloja parsakaalia kohtaan, koska kokemukset raaka-aineesta perustuvat lähinnä lounasruokalan vettyneeseen ja ylikypsään parsakaaliin.

Älä pilaa parsakaalia! Kypsennä se näin

Jos parsakaalin kypsentää oikein, se on erittäin maukas raaka-aine syötäväksi maustettuna sellaisenaan, tai käytettäväksi erilaisissa ruoissa.

– Parsakaalia on helppo valmistaa ruoaksi, mutta sen voi myös helposti pilata, jos sitä kypsentää liian pitkään ja varsinkin, jos sitä keittää liian runsaassa vedessä, Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan.

Miten parsakaalista saa sitten kypsennettyä täydellistä? Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää videolla ykköskikan parsakaalin kypsennykseen.

Lue myös: Moni ei ole tajunnut käyttää ruokakaupan edullista herkkua: "Ehdottomasti lautaselle roskiksen sijaan!"

Tuoreimmat aiheesta

Kasvikset