Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Halpa korvike kalliille maustekastikkeille – Linnean budjettivinkki yllättää

Linnea Vihonen meksikolainen papukeitto (1)
Linnea Vihonen tuplaa tiettyjen raaka-aineiden määrän ruokaohjeissa.MTV
Julkaistu 08.10.2024 07:43

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ruokaa voi maustaa edullisemmin, vinkkaa keittiömestari Linnea Vihonen.

Viiden jälkeen -ohjelmassa kokattiin perjantaina ravitsevaa ruokaa opiskelijabudjetilla. Kokki Linnea Vihonen vinkkasi helpon keitto-ohjeen, jota pystyy myös varioimaan näppärästi. 

Sipulilla ja valkosipulilla voit korvata kalliit maustekastikkeet

Samalla kokki jakoi myös säästövinkkejään ruoanlaittoon liittyen.

– Hyvä budjettivinkki: monessa reseptissä on aika vähän sipulia ja valkosipulia – minä yleensä tuplaan ne määrät, Linnea kertoi.

Jos ruokiin lisää sipulia ja valkosipulia, tulee samalla lisänneeksi makua todella helposti ja budjettiystävällisesti. 

– Voidaan skipata kalliit maustekastikkeet ja -tahnat.

Lue myös: Todella halpa keitto! Yhdessä raaka-aineessa "valtavasti proteiinia"

Katso videolta vinkki Linnean edulliseen keittoon:

9:42img

Näin ruokaa voi tehdä opiskelijabudjetilla. 

Nappaa resepti: Meksikolainen papukeitto

Tuoreimmat aiheesta

Mausteet