Ruokaa voi maustaa edullisemmin, vinkkaa keittiömestari Linnea Vihonen.
Viiden jälkeen -ohjelmassa kokattiin perjantaina ravitsevaa ruokaa opiskelijabudjetilla. Kokki Linnea Vihonen vinkkasi helpon keitto-ohjeen, jota pystyy myös varioimaan näppärästi.
Sipulilla ja valkosipulilla voit korvata kalliit maustekastikkeet
Samalla kokki jakoi myös säästövinkkejään ruoanlaittoon liittyen.
– Hyvä budjettivinkki: monessa reseptissä on aika vähän sipulia ja valkosipulia – minä yleensä tuplaan ne määrät, Linnea kertoi.
Jos ruokiin lisää sipulia ja valkosipulia, tulee samalla lisänneeksi makua todella helposti ja budjettiystävällisesti.
– Voidaan skipata kalliit maustekastikkeet ja -tahnat.
Lue myös: Todella halpa keitto! Yhdessä raaka-aineessa "valtavasti proteiinia"
Katso videolta vinkki Linnean edulliseen keittoon:
9:42