Halpa korvike kalliille maustekastikkeille – Linnean budjettivinkki yllättää

Linnea Vihonen meksikolainen papukeitto (1)
Linnea Vihonen tuplaa tiettyjen raaka-aineiden määrän ruokaohjeissa. MTV

Ruokaa voi maustaa edullisemmin, vinkkaa keittiömestari Linnea Vihonen.

Viiden jälkeen -ohjelmassa kokattiin perjantaina ravitsevaa ruokaa opiskelijabudjetilla. Kokki Linnea Vihonen vinkkasi helpon keitto-ohjeen, jota pystyy myös varioimaan näppärästi. 

Sipulilla ja valkosipulilla voit korvata kalliit maustekastikkeet

Samalla kokki jakoi myös säästövinkkejään ruoanlaittoon liittyen.

– Hyvä budjettivinkki: monessa reseptissä on aika vähän sipulia ja valkosipulia – minä yleensä tuplaan ne määrät, Linnea kertoi.

Jos ruokiin lisää sipulia ja valkosipulia, tulee samalla lisänneeksi makua todella helposti ja budjettiystävällisesti. 

– Voidaan skipata kalliit maustekastikkeet ja -tahnat.

Katso videolta vinkki Linnean edulliseen keittoon:

Herkkuresepti arkeen ja juhlaan niukalla opiskelijabudjetilla 9:42
Näin ruokaa voi tehdä opiskelijabudjetilla. 

Nappaa resepti: Meksikolainen papukeitto

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.