Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Helppo mätiherkku joulupöytään – testaa Teresa Välimäen suosittu resepti

5:04img
Julkaistu 23.12.2019 12:30

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kokki Teresa Välimäki valmisti herkullista mäti-punasipulivaahtoa Huomenta Suomessa muutama vuosi sitten. Helppo resepti on noussut sen jälkeen joka joulu Makuja-ruokasivuston suosituimpien joukkoon.

Aiotko ostaa mätiä joulupöytään? Testaa siinä tapauksessa kokki Teresa Välimäen helppo resepti: mäti-punasipulivaahto.

Valuta pakastettu mäti

Jos pakastettua mätiä hyödyntää osana vaahtoa, kannattaa ottaa huomioon se, että mäti voi tehdä vaahdosta turhan vetistä, jos tärkeän työvaiheen jättää välistä.

– Mäti kannattaa valuttaa, ettei vaahdossa ole sitten liikaa nestettä, Välimäki vinkkaa.

KATSO RESEPTI: Teresa Välimäen mäti-punasipulivaahto

Lue myös: Paras tapa paistaa joulukinkku: Kinkkuasiantuntija Joni paljastaa, mikä on täydellinen sisälämpötila mehevälle kinkulle

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka