Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kevään vähäkalorinen superruoka muuntuu myös keitoksi – kokeile

parsakeitto
Parsakeiton seurana maistuvat sipulikierteet.Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 15.04.2015 11:02

MTV LIFESTYLE

Vähäkalorinen ja terveellinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Poimi herkullisen parsakeiton resepti!

Parsakausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui tämän kunniaksi kokeilemaan Hannele Kojon uudesta Yrttiherkut-keittokirjasta parsakeiton reseptiä. Bloggaaja suosittelee parsakeiton valmistamista ja muistuttaa, että terveellisestä pääraaka-aineesta valmistettu keitto maistuu monella tapaa.

– Parsakeitto nokareella minttukermaa toimii niin kylmänä kuin kuumana tarjoiltuna, Kinnunen toteaa.

Keiton seuraksi bloggaaja valmisti Kojon reseptillä ruohosipulilla maustettuja sipulikierteitä.

– Ne ovat erinomaista tarjottavaa myös illanistujaisissa viinilasillisen kera, Kinnunen kirjoittaa.

Katso parsakeiton ja sipulikierteiden resepti Sivumaku-blogista!

Tuoreimmat aiheesta

Parsa