Vähäkalorinen ja terveellinen parsa on keväällä parhaimmillaan. Poimi herkullisen parsakeiton resepti!
Parsakausi on parhaimmillaan ja Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen innostui tämän kunniaksi kokeilemaan Hannele Kojon uudesta Yrttiherkut-keittokirjasta parsakeiton reseptiä. Bloggaaja suosittelee parsakeiton valmistamista ja muistuttaa, että terveellisestä pääraaka-aineesta valmistettu keitto maistuu monella tapaa.
– Parsakeitto nokareella minttukermaa toimii niin kylmänä kuin kuumana tarjoiltuna, Kinnunen toteaa.
Keiton seuraksi bloggaaja valmisti Kojon reseptillä ruohosipulilla maustettuja sipulikierteitä.
– Ne ovat erinomaista tarjottavaa myös illanistujaisissa viinilasillisen kera, Kinnunen kirjoittaa.
Katso parsakeiton ja sipulikierteiden resepti Sivumaku-blogista!