Hyödynnä kesäkurpitsa uudella tavalla ja valmista siitä herkullisia ranskalaisia!
Kevään myötä useiden vihannesten hinta laskee ja tarjolla on erityisen paljon esimerkiksi kesäkurpitsaa. Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee loihtimaan kesäkurpitsasta vaihtelun vuoksi herkullisia ranskalaisia.
– Löysin jälleen itselleni uuden tavan nauttia tuosta satoisasta kasvista, jota olemme kasvattaneet joka kesä myös mökillä. Kesäkurpitsaa ranskalaisten perunoiden tapaan tarjoiltuna yllätti, Kinnunen kirjoittaa.
Kesäkurpitsaranskalaisia voi tarjoilla pääruoan kanssa – tai vaikkapa sellaisenaan dipin kanssa.
– Herkku vei joka tapauksessa kielen mennessään ja ajatukset italialaisen torin laidalle, bloggari hehkuttaa.
Katso kesäkurpitsaranskalaisten resepti Sivumaku-blogista!