Ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan kurpitsaa klassisten tacojen täytteenä.
Syksyllä kurpitsat ovat sekä parhaimmillaan että edullisimmillaan ja Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suositteleekin valmistamaan kurpitsoista herkullista täytettä tacoille.
– Homma hoituu yhtä hyvin monenlaisilla kurpitsoilla, jos myskikurpitsaa ei ole saatavilla, Kinnunen vinkkaa.
Bloggaaja huomauttaa, että tacot ovat myös erityisen monipuolista ruokaa, sillä niitä voi tarjoilla sekä sellaisenaan alkuruokana, pääruokana tai napostelupalojen muodossa.
– Näitä voi vetää monta tacoa pääruoaksi, ottaa yhden alkupalaksi tai asetella meksikolaishenkisten illanistujaisten tarjottimelle napattavaksi oluen tai drinksun kylkeen.
Katso kurpitsa-chorizo-tacojen resepti Sivumaku-blogista täältä!