Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Testasimme parsaherkun, jota on hankala tyriä – yhtä helppoa kuin tähtitorttujen tekeminen

brie-parsataskut
Makuja-toimitus testasi brie-pastataskut, eikä tarjoilulautaselle jäänyt murustakaan.MTV Uutiset
Julkaistu 19.04.2024 17:33

Emmi Niiniaho

Jos kaipaat simppeliä alkuruokaa tai nopeaa ja helppoa suolaista tarjottavaa, kokeile brie-parsataskuja, joiden valmistus sujuu vähemmänkin kokeneelta kotikokilta.

Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili maaliskuun lopussa Huomenta Suomessa neuvomassa reseptejä helppoihin keväisiin annoksiin.

Yksi resepteistä oli brie-parsataskut, jotka maistuvat yhtä hyvältä kuin kuulostavat. Mehevä lehtitaikina, maukas parsa ja suussa sulava brie-juusto ovat täydellinen yhdistelmä, joka toimii niin alkuruokana kuin näppäränä suolaisena tarjottavana kevään juhlissa.

Mikä parasta, jos tähtitorttujen askartelu on tuttua, parsataskut eivät tuota minkäänlaista ongelmaa. 

Katso brie-parsataskujen resepti täältä!

Lue myös: Parasta parsarisottoa! Hans Välimäen ja Harri Syrjäsen helpot ohjeet: "Isoin virhe on..."

Lue myös: Tiedätkö vihreän ja valkoisen parsan eron? Paras tapa parsan kypsentämiseen ja muut faktat kevätherkusta

Katso myös: Näin syntyy huippukokkien kevätbrunssi! Ota ohjeet talteen

8:52img

Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi kokkasivat keväistä brunssiruokaa.

Katso Makuja-sivuston parhaat reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Parsa