Jos kaipaat simppeliä alkuruokaa tai nopeaa ja helppoa suolaista tarjottavaa, kokeile brie-parsataskuja, joiden valmistus sujuu vähemmänkin kokeneelta kotikokilta.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili maaliskuun lopussa Huomenta Suomessa neuvomassa reseptejä helppoihin keväisiin annoksiin.
Yksi resepteistä oli brie-parsataskut, jotka maistuvat yhtä hyvältä kuin kuulostavat. Mehevä lehtitaikina, maukas parsa ja suussa sulava brie-juusto ovat täydellinen yhdistelmä, joka toimii niin alkuruokana kuin näppäränä suolaisena tarjottavana kevään juhlissa.
Mikä parasta, jos tähtitorttujen askartelu on tuttua, parsataskut eivät tuota minkäänlaista ongelmaa.
Katso brie-parsataskujen resepti täältä!
Lue myös: Parasta parsarisottoa! Hans Välimäen ja Harri Syrjäsen helpot ohjeet: "Isoin virhe on..."
Lue myös: Tiedätkö vihreän ja valkoisen parsan eron? Paras tapa parsan kypsentämiseen ja muut faktat kevätherkusta
Katso myös: Näin syntyy huippukokkien kevätbrunssi! Ota ohjeet talteen
8:52