Hummerihodari on jenkkiklassikko, jonka valmistus käy nopeammin ja edullisemmin kuin moni kuvittelee, Sivumaku-blogissa kerrotaan.
Vaikka hummeri mielletään Suomessa luksusherkuksi, sitä saa ostettua marketista pakasteena 12 eurolla, joskus allekin, Jani Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.
– Herkku syntyy nopeasti ja helposti, vaikka hummerin käsittely saattaa ensikertalaista hiukan pelottaa.
Tikkuranskalaiset kruunaavat annoksen
Hummerihodarin, eli lobster rollsin lisukkeena nautitaan uppopaistettuja perunoita.
– Lisukkeena nautitaan perinteisesti chipsejä, mutta vielä herkullisempi annos syntyy tulitikkuperunoista, jotka ovat jotain ranskalaisten ja chipsien väliltä. Kerrassaan törkyhyviä! blogissa todetaan.
Vinkit hummerin käsittelyyn sekä hummerihodarin ja tikkuranskalaisten reseptit löydät Sivumaku-blogista.
***
7:56