Sivumaku-blogin Jani Kinnunen valmisti mehevää parmesaanikanaa tällä kertaa uunissa.
– Olen tehnyt parmesaanikanaa monella tavalla ja jälleen pompsahti eteen täysin uusi formaatti, jota oli pakko heti kokeilla. Tekniikka oli niin täysin erilaista muihin verrattuna. Mainio siitä tulikin, Kinnunen kirjoittaa.
Kinnusen mukaan uuniversio parmesaanikanasta on erittäin hauska ja helpohko ruoka, josta pitävät kaikki. Ruoan voi tehdä osittain valmiiksi jo etukäteen.
– Tiivistettynä tässä broilerifilee paneroidaan, fritataan, laitetaan päälle marinara-kastike sekä parmesaani ja gratinoidaan grillivastusten alla. Mikä parasta, tämän voi tehdä gratinointia vaille valmiiksi hivenen etukäteen. Marinara-kastikkeen jopa muutaman päivän etuajassa.