Mustikkapiirakan voi tehdä airfryerissa! Liisan helppo ohje vie vain kahdeksan minuuttia
Mustikkapiirakan leipominen onnistuu näppärästi myös airfryerissa.
Mustikat kypsyvät nyt vauhdilla, ja se saa himoitsemaan erilaisia mustikkaherkkuja.
Kerroimme aiemmin, että Suomessa on kehitetty nyt myös maailman ensimmäinen kuluttajien käyttöön tarkoitettu sovellus, joka näyttää mustikoiden todennäköisimmät ja parhaat esiintymisalueet maastokartalla.
Mustikkapiirakkaa airfryerissa
Monen mielestä paras mustikkaleivonnainen on ehdottomasti mustikkapiirakka. Tiesitkö, että klassikkoleivonnaisen leipominen onnistuu myös ilman uunia?
Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu himoleipuri Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa, miten mustikkapiirakan tekeminen onnistuu airfryerilla.
– Tässä on ideana, että saadaan nopeasti ja helposti valmista, Westerberg kuvaa.
Ohje sopii vaikkapa pieneen mökkikeittiöön, jossa ei ole kunnollista uunia. Aikaa leipaista piirakka kokoon on studiossa vain kahdeksan minuuttia, mutta Westerbergin mukaan se riittää.
– Kellotin tämän, että tein yksin seitsemässä minuutissa. Jos te ette ole ihan rähmäkäpäliä, kolmistaan saamme tämän tehtyä, hän heitti juontajille.
Katso jutun alussa olevalta videolta Liisan vinkit ja nappaa ohje: Mustikkapiirakka airfryerissa
Katso myös: Keittoa airfryerissä? Näin se onnistuu!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka