Mustikkapiirakan voi tehdä airfryerissa! Liisan helppo ohje vie vain kahdeksan minuuttia

Tämä mustikkaherkku syntyy helposti ja ilman uunia!

Mustikkapiirakan leipominen onnistuu näppärästi myös airfryerissa.

Mustikat kypsyvät nyt vauhdilla, ja se saa himoitsemaan erilaisia mustikkaherkkuja.

Kerroimme aiemmin, että Suomessa on kehitetty nyt myös maailman ensimmäinen kuluttajien käyttöön tarkoitettu sovellus, joka näyttää mustikoiden todennäköisimmät ja parhaat esiintymisalueet maastokartalla.

Mustikkapiirakkaa airfryerissa

Monen mielestä paras mustikkaleivonnainen on ehdottomasti mustikkapiirakka. Tiesitkö, että klassikkoleivonnaisen leipominen onnistuu myös ilman uunia?

Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu himoleipuri Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa, miten mustikkapiirakan tekeminen onnistuu airfryerilla.

– Tässä on ideana, että saadaan nopeasti ja helposti valmista, Westerberg kuvaa.

Ohje sopii vaikkapa pieneen mökkikeittiöön, jossa ei ole kunnollista uunia. Aikaa leipaista piirakka kokoon on studiossa vain kahdeksan minuuttia, mutta Westerbergin mukaan se riittää.

– Kellotin tämän, että tein yksin seitsemässä minuutissa. Jos te ette ole ihan rähmäkäpäliä, kolmistaan saamme tämän tehtyä, hän heitti juontajille.

Katso jutun alussa olevalta videolta Liisan vinkit ja nappaa ohje: Mustikkapiirakka airfryerissa 

Katso myös: Keittoa airfryerissä? Näin se onnistuu!

Helppo feta-kasvissosekeitto – käytä airfryeria! 0:46
Näin teet kasvissosekeittoa helposti airfryeria hyödyntäen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.