Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Proteiinipitoinen aamupala! Hannan hittiherkkuun ei tarvita lainkaan vehnäjauhoja

4:37img
KATSO VIDEO: Hanna Sumari kokkasi kaura-banaanilettuja Huomenta Suomessa vuonna 2015.
Julkaistu 30.01.2023 08:28

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Testaa Hanna Sumarin proteiinipitoisia ja jauhottomia lettuja vaikka aamu- tai iltapalaksi.

Joko banaani-kauraletut ovat sinulle tuttu juttu? Toimittaja ja juontaja Hanna Sumari antoi jo vuonna 2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinassa nousi tuolloin hitiksi erityisesti bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.

Lue myös: Alle euron annokselta! Näin voit tehdä hittiarkiruoan entistäkin edullisemmin – oletko testannut?

Herkulliset letut ilman vehnäjauhoja

Lettutaikinaan käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta näihin hittilettuihin eivät jauhot kuulu. Hannan lettujen koostumusta parantavat entisestään kaurahiutaleet. Leivinjauheesta letut saavat puolestaan pannukakkumaista kuohkeutta.

– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkasi

Nappaa ohje: Hanna Sumarin kaura-banaaniletut

Lue myös: Kuningatar Elisabetin pannukakut hurmasivat jopa Yhdysvaltain presidenttiparin – tätä reseptiä kannattaa kokeilla!

Tuoreimmat aiheesta

Aamiainen