Proteiinipitoinen aamupala! Hannan hittiherkkuun ei tarvita lainkaan vehnäjauhoja

KATSO VIDEO: Hanna Sumari kokkasi kaura-banaanilettuja Huomenta Suomessa vuonna 2015.

Testaa Hanna Sumarin proteiinipitoisia ja jauhottomia lettuja vaikka aamu- tai iltapalaksi.

Joko banaani-kauraletut ovat sinulle tuttu juttu? Toimittaja ja juontaja Hanna Sumari antoi jo vuonna 2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinassa nousi tuolloin hitiksi erityisesti bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.

Herkulliset letut ilman vehnäjauhoja

Lettutaikinaan käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta näihin hittilettuihin eivät jauhot kuulu. Hannan lettujen koostumusta parantavat entisestään kaurahiutaleet. Leivinjauheesta letut saavat puolestaan pannukakkumaista kuohkeutta.

– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkasi


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.