Hanna Sumarin kaura-banaaniletut
Julkaistu
Maidottomat letut sopivat aamiaiselle, välipalaksi tai jälkiruoaksi.
Ainekset
- 1 banaani
- 2 munaa
- 2 munanvalkuaista
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 0,25 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- kardemummaa
- kanelia
Valmistusohje
Surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi ja paista pikkulettuja lättypannulla. Tarjoile letut tuoreiden marjojen ja turkkilaisen jogurtin kanssa, jonka maustat agave- tai vaahterasiirapilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka