Superhelpot kasvispihvit – takuuvarmasti hyvää ja kukkaro kiittää!

Näin teet helpot ja edulliset kesäkurpitsa-fetapihvit 0:54 Näin teet helpot ja edulliset kesäkurpitsa-fetapihvit
KATSO VIDEO: Näin teet helpot kasvispohvit kesäkurpitsasta ja fetajuustosta.

Nämä kasvispihvit valmistuvat helposti ja edullisesti kesäkurpitsaa ja fetaa hyödyntäen.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin parhaat vinkit kesäkurpitsan säilyttämiseen ja käyttöön. Kesäkurpitsa sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja jopa leivontaan, ja sesonkikasvista saa nyt todella edulliseen hintaan. 

Yksi helpoimmista tavoista hyödyntää kesäkurpitsaa on tehdä niistä kasvispihvejä. Näissä vastustamattoman herkullisissa kasvispihveissä kesäkurpitsa saa makuparikseen fetajuuston. 

Pihveihin ei montaa raaka-ainetta tarvita, ja osan voi jättää myös pois, jos haluaa oikaista ja säästää. Makuun saa kuitenkin lisää syvyyttä, jos mukaan ujuttaa hieman limen tai sitruunan mehua sekä tuoretta yrttiä. 

Katso videolta helppojen kesäkurpitsa-fetapihvien valmistus ja nappaa tarkka ohje: Kesäkurpitsa-fetapihvit – helppo ja edullinen ruoka kesäkurpitsasta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.