Julkaistu
Kesäkurpitsa-fetapihvit ovat helpot kasvispihvit, jotka valmistuvat pienellä budjetilla. Halutessasi voit jättää pihveistä pois tuoreet yrtit ja limen mehun.
- Aktiivinen valmistusaika: 20min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
- Annosmäärä: noin 16 pihviä
Ainekset
- n. 600 g kesäkurpitsaa
- 150 g fetajuustoa
- 2 kananmunaa
- 5 rkl vehnäjauhoja
- ½ limen mehu
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- (kourallinen tuoretta yrttiä hienonnettuna (esim. minttua tai lehtipersiljaa))
Lisäksi
- Öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Kesäkurpitsa-fetapihvit valmistuvat näin:
- Pese ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Puristele pois ylimääräinen neste siivilässä.
- Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa.
- Paista pannulla (esim. lettupannu) öljyssä molemmin puolin muutamien minuuttien ajan. Tarkoitus on saada pihveihin kullanruskea pinta.
- Tarjoile kesäkurpitsa-fetapihvit esimerkiksi tsatsikin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa