Syksy on sadonkorjuun aikaa ja silloin kannattaa hyödyntää herkullisia värikkäitä vihanneksia ruoanlaitossa. Nappaa Hellapoliisin helppo ja herkullinen sosekeittoresepti.
Videolla Hanna Gullichsen näyttää, miten valmistuu samettinen fenkolikeitto.
Sosekeitto on syksyn ykkösruoka, sillä voit hyödyntää keittoon sadonkorjuun antimia monipuolisesti.
– Sosekeittoon voit upottaa lähes mitä tahansa. Hyödynnä ateriaan myös jääkaapin yksittäiset vihannekset ja säästä ruokahävikkiä ja rahaa. reseptin tehnyt Kati "Hellapoliisi" Jaakonen vinkkaa.
Hellapoliisin reseptissä hyödynnetään bataattia ja parsakaalia, mutta voit tehdä keiton samalla reseptillä muistakin kasviksista. Täyteläinen keitosta tulee, kun se viimeistellään sulatejuustolla tai kermalla.