Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkaa valmistamaan tonnikalasta pastaa, joka maistuu koko perheelle.
Hellapoliisin reseptillä valmistuu nopeasti tonnikalapasta, jota voi helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla.
Hellapoliisin tonnikalapasta
4 annosta
300 g täysjyvä fusilli -pastaa
vettä
ripaus suolaa
2 prk tonnikalapaloja
400 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
200 g pakasteherneitä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
tuoretta basilikaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.
Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!
Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi