Harri Syrjäsen helppo palermon pasta
Julkaistu
Tämä helppo ja nopea kanapasta maistuu koko perheelle!
Ainekset
- 300 g broilerin rintafilee
- 300 g pasta
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 2 dl juustoraastetta
- kourallinen basilikaa
- 2 tl curryjauhe
- 2 tl paprikajauhe
- 2 tl kuivattua rakuunaa
- 2 dl kermaa
- 10 dl mietoa kanalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen helppo kanapasta:
- Suikaloi paprikat ja leikkaa basilikan lehdet pienemmiksi. Leikkaa broileri kuutioiksi.
- Lisää kasariin oliiviöljy ja paista broileri paprikan kanssa lähes kypsäksi. Mausta suolalla ja lisää mausteet. Sekoita ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi ja kerma ja kiehauta. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen noin 12 minuuttia ja lisää broileri-paprika. Lisää juustoraaste ja basilika.
- Keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Voit myös laittaa juustoraasteen vasta annoksen päälle.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa