Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin tonnikalapasta

ÄLÄ KÄYTÄ! tonnikalapasta_2_D4S7424-Edit
Julkaistu 11.11.2016 13:40

MTV LIFESTYLE

Hellapoliisin reseptillä valmistuu nopeasti tonnikalapasta, jota voit helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla. Täydellinen arkiruoka!

4 annosta

  • 300 g täysjyvä fusilli -pastaa
  • vettä
  • ripaus suolaa
  • 2 prk tonnikalapaloja
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.

Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!

Tarjoa!

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi