Hellapoliisin tonnikalapasta

ÄLÄ KÄYTÄ! tonnikalapasta_2_D4S7424-Edit

Hellapoliisin reseptillä valmistuu nopeasti tonnikalapasta, jota voit helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla. Täydellinen arkiruoka!

4 annosta

  • 300 g täysjyvä fusilli -pastaa
  • vettä
  • ripaus suolaa
  • 2 prk tonnikalapaloja
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.

Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!

Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!