Julkaistu
Valmista sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta one pot -taktiikalla eli yhdessä kasarissa Harri Syrjäsen tyyliin. Nappaa helppo resepti!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiveja
- kourallinen rucolaa
- 1 prk tonnikalaa
- 10 dl mietoa kalalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 dl parmesanraastetta
Valmistusohje
- Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna.
- Silppua valkosipuli. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliivit.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"