Näin valmistuu Harri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta 0:47

Harri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta

Sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta valmistuu helposti. Harri Syrjänen näyttää videolla ohjeen vaihe vaiheelta.

Valmista sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta one pot -taktiikalla eli yhdessä kasarissa Harri Syrjäsen tyyliin. Nappaa helppo resepti!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • 1 dl oliiveja
  • kourallinen rucolaa
  • 1 prk tonnikalaa
  • 10 dl mietoa kalalientä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 1 dl parmesanraastetta

Valmistusohje

  1. Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna. 
  2. Silppua valkosipuli. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa. 
  3. Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
  5. Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliivit.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.

 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!