Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta

0:47img
Sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta valmistuu helposti. Harri Syrjänen näyttää videolla ohjeen vaihe vaiheelta.
Julkaistu 21.01.2023 11:30

MTV LIFESTYLE

Valmista sitruunainen tonnikala-valkosipulipasta one pot -taktiikalla eli yhdessä kasarissa Harri Syrjäsen tyyliin. Nappaa helppo resepti!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • 1 dl oliiveja
  • kourallinen rucolaa
  • 1 prk tonnikalaa
  • 10 dl mietoa kalalientä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 1 dl parmesanraastetta

Valmistusohje

  1. Raasta sitruunan kuori ja halkaise sitruuna. 
  2. Silppua valkosipuli. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa. 
  3. Kaada kasariin liemi ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 12–14 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
  5. Lisää raastettu sitruunankuori, purista sitruunasta mehut, heitä mukaan oliivit.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää rucola ja tonnikala. Voit raastaa halutessasi parmesania sekaan.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Harri Syrjänen