Kesäpasta

Saran värikäs kesäpasta saa potkua mausteisesta chorizo-makkarasta! Valmiin pastan päälle murustellaan reilusti vuohenjuustoa. Kokeile reseptiä!

Ainekset

  • 200 g spagettia
  • 1/4 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkosipulia raastettuna
  • 100 g chorizo-makkaraa, suikaleiksi leikattuna
  • 35 g kapriksia
  • 100g mustia oliiveja
  • loraus valkoviiniä
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 nippu tuoretta basilikaa
  • 60 g vuohenjuustoa, murennettuna

Valmistusohje

Kaada kattilaan tai paistinpannulle 1/4dl oliiviöljyä, lisää joukkoon valkosipuli, kaprikset, chorizo-suikaleet ja oliivit.

Kaada aineksien sekaan reilu loraus valkoviiniä, jonka jälkeen lisää keitetty pasta. Freesaa aineksia niin, että aromit avautuvat ja ainekset sekoittuvat.

Lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lopuksi koristele pasta basilikalla ja murennetulla vuohenjuustolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!