Kesäpasta
Saran värikäs kesäpasta saa potkua mausteisesta chorizo-makkarasta! Valmiin pastan päälle murustellaan reilusti vuohenjuustoa. Kokeile reseptiä!
Ainekset
- 200 g spagettia
- 1/4 dl oliiviöljyä
- 1 rkl valkosipulia raastettuna
- 100 g chorizo-makkaraa, suikaleiksi leikattuna
- 35 g kapriksia
- 100g mustia oliiveja
- loraus valkoviiniä
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 nippu tuoretta basilikaa
- 60 g vuohenjuustoa, murennettuna
Valmistusohje
Kaada kattilaan tai paistinpannulle 1/4dl oliiviöljyä, lisää joukkoon valkosipuli, kaprikset, chorizo-suikaleet ja oliivit.
Kaada aineksien sekaan reilu loraus valkoviiniä, jonka jälkeen lisää keitetty pasta. Freesaa aineksia niin, että aromit avautuvat ja ainekset sekoittuvat.
Lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lopuksi koristele pasta basilikalla ja murennetulla vuohenjuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi