Kesäpasta
Saran värikäs kesäpasta saa potkua mausteisesta chorizo-makkarasta! Valmiin pastan päälle murustellaan reilusti vuohenjuustoa. Kokeile reseptiä!
Ainekset
- 200 g spagettia
- 1/4 dl oliiviöljyä
- 1 rkl valkosipulia raastettuna
- 100 g chorizo-makkaraa, suikaleiksi leikattuna
- 35 g kapriksia
- 100g mustia oliiveja
- loraus valkoviiniä
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 nippu tuoretta basilikaa
- 60 g vuohenjuustoa, murennettuna
Valmistusohje
Kaada kattilaan tai paistinpannulle 1/4dl oliiviöljyä, lisää joukkoon valkosipuli, kaprikset, chorizo-suikaleet ja oliivit.
Kaada aineksien sekaan reilu loraus valkoviiniä, jonka jälkeen lisää keitetty pasta. Freesaa aineksia niin, että aromit avautuvat ja ainekset sekoittuvat.
Lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lopuksi koristele pasta basilikalla ja murennetulla vuohenjuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa