Yhdeksän lapsen äidin välipalatarjoilu häkellyttää

Salaattibaari
Alabamalaisäidin upea ruokakikka on kerännyt jo miljoonia katsojia. Kuvituskuva. Shutterstock

Kun lapsena söit välipalaa koulun jälkeen, noukitko sen salaattilinjastosta? Amerikkalaisen äidin upea ruokakikka on kerännyt jo miljoonia katsojia.

Alabamalaisäidin välipalaidea lapsille kerää huomiota sosiaalisessa mediassa. Melanie Cade, 37, järjestää lapsilleen leipätarvikkeiden tai jogurttien sijaan kokonaisen salaattibuffetin, kertoo People.

Linjastosta salaattia, bageleita ja mehuja

Cade on julkaissut useita videoita salaattilinjastostaan. Suosituin klippi kerännyt jo lähes kymmenen miljoonaa katsojaa. Tarjolla on muun muassa salaatteja, sieniä, kanaa ja kananmunaa; linjaston alaosassa on bageleita, tuorejuustoa ja hedelmiä, joiden lisäksi tarjolla on mehua sekä dippejä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Perheessä on yhdeksän lasta. Caden mukaan salaattibaaria täydennetään kerran tai kaksi viikossa, ja se on "nopea ateriavaihtoehto". Yhdessä videossa perhe pakkaa eväitä automatkaa varten kokoamalla salaatteja linjastolta.

– Lapseni valitsevat tuoreet vihannekset todennäköisemmin, jos ne on jo valmisteltu ja ne ovat heti valmiita syötäviksi, Cade kuvaa.

Nuorten suosikkituote on Caden mukaan keitetty kananmuna.

Peoplelle hän kertoi, että kaikki salaattibaarissa oleva käytetään hyväksi.

– Ennen kuin mikään yli jäänyt menee huonoksi, joko otan ja pakastan ne reseptejä varten, tai käytän ne johonkin kokkaamaani ruokaan, kuten pastaan, omeletteihin tai pizzaan.

"Toivon, että minulla olisi varaa omaan"

Somekansa on salaatti-ideaan ihastunut; Cadea on kehuttu jopa neroksi, ja moni tiedustelee, mistä linjastoja saa ostaa.

– Toivon, että minulla olisi varaa omaan salaattibaariin, yksi kommentoija haikailee. 

– Antakaas, kun lähetän nämä videot omalle äidilleni, koska hän saa nyt potkut lapsuudestani, toinen vitsailee.

– Äiti sanoi, että on ihan ok, jos muutan teille asumaan, kolmas heittää.

Katso myös: Testaa supermarjasmoothie ja raejuustolevite! Personal trainerin helpot vinkit terveellisiin välipaloihin

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.