AHVENFILEET tulee olla v-leikattuja, nahattomia ja tuoreita. Mausta fileet suolalla.
Laita voi kuumalle pannulle, pannu on oikean lämpöinen kun ääni pannussa lakkaa. Lisää salvian lehdet voihin ja suolalla maustetut ahvenfileet pannulle.
Paista vaahtoavassa voissa kauniin kullanruskeiksi ja tarjoa heti, etteivät fileet kuivu ja mene ylikypsäksi. Tarjoa rapeaksi paistuneet salvian lehdet annoksen mukana.
MUSTAJUURI: kuori mustajuuret kuten peruna tai maa-artisokka, ja laita ne kylmään veteen, etteivät ne tummu.
Keitä suolalla ja sitruunalla maustetussa vedessä kypsäksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa mustajuuret 2-3 mm ohuksi kiekoiksi. Hauduta kuohukerman kanssa paksuksi muhennokseksi, mausta luomu dijon sinapilla, suolalla ja pippurilla.
PARSA: kuori vihreä parsa nupusta poispäin, jaleikkaa kuiva tyvi pois, noin 2 cm tyvestä. Keitä vedessä, mikä on maustettu suolalla, valkosipulilla , timjamilla ja voilla. Keitä noin 3-4 minuuttia, varo ettei kypsy liikaa, saa jäädä suutuntumaa, al dente ++.
Tarjoa lisäkkeenä vielä höyrytettyä choi-samia / mustard leafia.