BROILERI: Mausta broilerin nahallinen rintafilee suolalla ja mustapippurilla. Paista voissa timjamin kanssa
kuumalla pannulla fileeseen pinta noin 5 min per puoli, riippuen fileen paksuudesta. Siirrä sen jälkeen fileet leivinpaperille, jonka taitat kevyesti fileiden suojaksi, jotta pinta ei enää ruskistu, mutta filee kypsyy sisältä vähintään 70 asteiseksi.
SAMENTTINEN ARTISOKKAPYREE: Kuori artisokat ja perunat, laita kiehumaan suolaveteen. Soseuta sauvasekoittimella, lisää joukkoon voi ja lopuksi kuohukerma. Soseuta tasaiseksi ja lopuksi siivilöi sileäksi pyreeksi. Maista ja lisää lopuksi suola. Laita seos pursotinpussiin ja annostele lautaselle.
PALSTERNAKKA: Leikkaa kaksi samankokoista palsternakan palaa, joihin viilletään ohuet viillot vieri viereen. Laita kiehumaan suolalla maustettuun veteen noin 10 min. Laita pannulle voi ja kypsennä palsternakkoihin kaunis ruskea pinta.
KANTTARELLIT: Revi kantarellit sormin rouheiksi paloiksi ja paista nopeasti pannulla väri. Mausta suolalla. Kokoa annos.